Jag är dansk och bosatt i Göteborg sen 18 år tillbaka.

Bakom mig har jag utbildning och jobb som lärare, sen har jag jobbat med människor drabbad av olika psykiska besvär, samtidigt som jag varit med om olika konstnärliga och musikaliska projekt. Jag är även föredragshållare och författare.

Rosenmetoden är en helt unik metod. Jag vill verkligen rekommendera alla människor, att få en behandling med denna metod någon gång i livet. Man får en upplevelse av allt det, som ligger och väntar på oss allt eftersom vi utvecklar oss som människor. Verkligheten är min lärare. Det är tydligt, att "naturen" inom oss och runt kring oss är inställt på att hjälpa och hela oss. Det har jag många erfarenheter av. Det finns idag även en vetenskaplig förklaring på sambandet mellan det andliga och det fysiska, men det är inte ämnet för denna hemsida. Den som vill utforska kan med fördel undersöka Martinus' "kosmiska symboler".

 

Utbildning:
Certifierad Rosenterapeut, certifierad massör och massageterapeut (Axelsons Gymnastiska Institut Göteborg och Stockholm). Idrotts, historia- och musiklärare (Frederiksberg Seminarium, Danmarks Pædagogisk Universitet DPU).