Jag erbjuder även:

 

 

Svensk klassisk massage

Denna teknik utvecklat på Axelsons Gymnastiska Institut hjälper på trötta musklar, träningsvärk, spänningar, myoser/muskelknutor/kramp och ischiassymptom. Forskning genom 40 år dokumenterar effekt på: Immunförsvar - Näringsupptag - Cirkulation i blod- och lymfa: Vävnaden tillförs näring och syre - Rening: Slaggprodukter och trötthetsgifter hjälps bort - Produktion av hormoner för välbefinnande. Oxytocin, ”lugn och ro hormonet” medför avspänning, lugn, lägre blodtryck och puls - Mindre produktion av stresshormon medför mindre oro och bättre humör, sömn mm. - Avspända musklar i bålen ger bättre plats till dom viktiga organ. Allt hittar sitt rätta läge - Avspända musklar är starkare (spända musklar tappar kraft med tiden och vävnaden kalkas till.)

Zonterapi

Det är fortfarande svårt att förklara hur zonterapi fungerar. Det är blott att konstatera, att det gör det.
Påståendet är, att punkter på fot eller ansikte speglar problem i kroppen. Ansiktszonterapi erbjuder jag mest som avspänning.
 

Healingmassage

En mjuk djup fysisk massage som inte lämnar själen oberörd. Rent fysiskt blir det även mer rörlighet, energi och bättre immunförsvar.


Walk and talk

I dessa coronatider erbjuder jag även en möjlighet för dig att ta en promenad tillsammans där vi utforskar ett konfliktområde i ditt liv. Vi kan även göra detta online alltså över Skype eller liknande istället.

 

Svensk klassisk massage utvecklat på Axelsons Gymnastiska Institut hjälper på trötta musklar, träningsvärk, spänningar, myoser/muskelknutor/kramp och ischiassymptom.

Forskning genom 40 år dokumenterar effekt på:

  • Immunförsvar

  • Näringsupptag

  • Cirkulation i blod- och lymfa: Vävnaden tillförs näring och syre.

  • Rening: Slaggprodukter och trötthetsgifter hjälps bort.

  • Produktion av hormoner för välbefinnande. Oxytocin, ”lugn och ro hormonet” medför avspänning, lugn, lägre blodtryck och puls.

  • Mindre produktion av stresshormon medför mindre oro och bättre humör, sömn mm.

  • Avspända musklar i bålen ger bättre plats till dom viktiga organ. Allt hittar sitt rätta läge.

  • Avspända musklar är starkare (spända musklar tappar kraft med tiden och vävnaden kalkas till.)Jag är dansk och bosatt i Göteborg sen 18 år tillbaka.

Bakom mig har jag utbildning och jobb som lärare, sen har jag jobbat med människor drabbad av olika psykiska besvär, samtidigt som jag varit med om olika konstnärliga och musikaliska projekt. Jag är även föredragshållare och författare.

Rosenmetoden är en helt unik metod. Jag vill verkligen rekommendera alla människor, att få en behandling med denna metod någon gång i livet. Man får en upplevelse av allt det, som ligger och väntar på oss allt eftersom vi utvecklar oss som människor. Verkligheten är min lärare. Det är tydligt, att "naturen" inom oss och runt kring oss är inställt på att hjälpa och hela oss. Det har jag många erfarenheter av. Det finns idag även en vetenskaplig förklaring på sambandet mellan det andliga och det fysiska, men det är inte ämnet för denna hemsida. Den som vill utforska kan med fördel undersöka Martinus' "kosmiska symboler".

 

Utbildning:
Certifierad Rosenterapeut, certifierad massör och massageterapeut (Axelsons Gymnastiska Institut Göteborg och Stockholm). Idrotts, historia- och musiklärare (Frederiksberg Seminarium, Danmarks Pædagogisk Universitet DPU).

Jag behandlar inte bara med Rosenmetoden. Jag kan även erbjuda en mjuk och djup muskelmassage anpassad till din kropp!

Om du har problem kan jag testa och direkt behandla korta, spända, svaga eller trötta muskler med passande metod. Du är välkommen att beskriva ditt problem till mig innan du kommer.
 


Gör det för ont att behandla på ett ställe i kroppen finns en fantastisk metod ”positional release therapy" som går att använda på nästan alla problem orsakat av spänning. Kort sagt hittar man en för muskeln så avslappnad position som möjligt. Det syfter åt att återställa det normala neuromuskulära flödet, alltså få en muskel till att slappna av utan att använda manipulation.


 

Rosenmetoden hjälper till att öppna människor. Men ibland behöver vi våra försvar för att "stå ut" och "stå igenom" en jobbig situation. Det finns ingen generell regel, men du måste säge till mig ifall du har en psykisk sjukdom eller går i behandling, ifall du använder psykofarmaka, ifall du är missbrukare av alkohol etc, eller har varit det inom de senaste 3 åren, ifall du är i akut livskris –  eller i något akut sjukdomstillstånd.