Svensk klassisk massage utvecklat på Axelsons Gymnastiska Institut hjälper på trötta musklar, träningsvärk, spänningar, myoser/muskelknutor/kramp och ischiassymptom.

Forskning genom 40 år dokumenterar effekt på:

 • Immunförsvar

 • Näringsupptag

 • Cirkulation i blod- och lymfa: Vävnaden tillförs näring och syre.

 • Rening: Slaggprodukter och trötthetsgifter hjälps bort.

 • Produktion av hormoner för välbefinnande. Oxytocin, ”lugn och ro hormonet” medför avspänning, lugn, lägre blodtryck och puls.

 • Mindre produktion av stresshormon medför mindre oro och bättre humör, sömn mm.

 • Avspända musklar i bålen ger bättre plats till dom viktiga organ. Allt hittar sitt rätta läge.

 • Avspända musklar är starkare (spända musklar tappar kraft med tiden och vävnaden kalkas till.)
   

  Boka Rosenmetoden eller massageterapi här eller sms:a tel: 0705708936. Du kan även maila mig här.Jag behandlar inte bara med Rosenmetoden. Jag kan även erbjuda en mjuk och djup muskelmassage anpassad till din kropp!

Om du har problem kan jag testa och direkt behandla korta, spända, svaga eller trötta muskler med passande metod. Du är välkommen att beskriva ditt problem till mig innan du kommer.
 


Gör det för ont att behandla på ett ställe i kroppen finns en fantastisk metod ”positional release therapy" som går att använda i nästan alla problem orsakat av spänning. Kort sagt hittar man en för muskeln så avslappnad position som möjligt. Boka massageterapi här eller sms:a tel: 0705708936. Du kan även maila mig här.
 

Rosenmetoden hjälper till att öppna människor. Men ibland behöver vi våra försvar för att "stå ut" och "stå igenom" en jobbig situation. Det finns ingen generell regel, men du måste säge till mig ifall du har en psykisk sjukdom eller går i behandling, ifall du använder psykofarmaka, ifall du är missbrukare av alkohol etc, eller har varit det inom de senaste 3 åren, ifall du är i akut livskris –  eller i något akut sjukdomstillstånd.

Jag är dansk och bosatt i Göteborg sen 17 år tillbaka.

Bakom mig har jag utbildning och jobb som lärare, sen har jag jobbat med människor drabbad av olika psykiska besvär, samtidigt som jag varit med om olika konstnärliga och musikaliska projekt. Jag är även föredragshållare och författare. Rosenmetoden är en helt unik metod. Jag vill verkligen rekommendera alla människor, att få en behandling någon gång i livet. Det finns mycket som ligger och väntar på oss allt eftersom vi utvecklar oss som människor. En annan metod jag kan rekommendera är Bert Hellingers metod "familjkonstellationer". Även där synas det tydligt hur naturen inom oss och runt kring oss är inställt på att hjälpa och hela oss. Rosenmetoden hjälper oss att komma i kontakt med detta. Det har jag tusintals erfarenheter av.

 

Utbildning:
Certifierad Rosenterapeut, certifierad massör och massageterapeut (Axelsons Gymnastiska Institut Göteborg och Stockholm). Idrotts, historia- och musiklärare (Frederiksberg Seminarium, Danmarks Pædagogisk Universitet DPU).

Inte alltid bekvämt


Under en behandling kan känslor och minnen som varit nedtryckta komma till ytan och upplevas. Smärtor kan dyka upp när muskler slappnar av och blodcirkulationen kommer igång. Det är inte alltid bekvämt när det som är omedvetet ”framkallas” och blir medvetet, men bakom varje spänning finns möjlighet för liv och glädje. Som Marion Rosen sa: ”från den person som du tror att du är till den som du verkligen är”. Människor brukar stråla som solar efter en behandling med Rosenmetoden.
 

En process

Ibland får man ha tålamod och låta sig sjunka djupare och djupare för varje behandling. Kanske muskeln i början håller kvar sin spänning, men skillnaden är, att nu är du medveten och kännar av denna spänning. Oftast lossnar det efter en tid enbart på grund av denna nya medvetenhet. Ibland behöver människor lite tid för att våga möte sig själv. Det kan vara smärtsamt att minnas och känna. Sanningen är inte alltid bekväm, men i längden är det mycket mer obekvämt och kraftkrävande att förtränge verkligheten. Bakom varje sak i livet som vi förtränger, bakom varje muskelspänning finns möjlighet för mer liv och glädje.

Processen är igång under och efter varje behandling! Känslor och insikter kan komma fram när som. Livet väntar på oss, på att vi öppnar oss för dom möjligheter som finns runt kring oss och inom oss. Spänningar är ibland vårt sätt att fly undan livets berg och dalbana. Rosenmetoden innebär en transformation. Det obehagliga vi har varit med om blir själva grunden för vår upplevelse av livets glädje...