Liv i kropp och själ genom avspänning

Rosenmetoden är en direkt väg till avspänning och självkännedom. Boka genom att sms:a mig på tel: 0705708936. Eller maila mig här. Tider finns måndagar, fredagar och lördagar.

Jag finns på Drottninggatan 26 i centrala Göteborg.

Välkommen!   

Sören Jensen

 


Det finns nya möjligheter bakom det som är spänd i kroppen.

Marion Rosen förklarade på följande vis (februari 1995):

”Our hands are on the place where you hold the position.

The moment you give up the position, the muscle soften.

When consciousness of the holding comes, the holding goes.

When the holding goes, something else can happen.

Change is transformation from position to aliveness." ...

"Being honest is taking responsibility.”

 

 

 

 

Svensk klassisk massage utvecklat på Axelsons Gymnastiska Institut hjälper på trötta musklar, träningsvärk, spänningar, myoser/muskelknutor/kramp och ischiassymptom.

Forskning genom 40 år dokumenterar effekt på:

 • Immunförsvar

 • Näringsupptag

 • Cirkulation i blod- och lymfa: Vävnaden tillförs näring och syre.

 • Rening: Slaggprodukter och trötthetsgifter hjälps bort.

 • Produktion av hormoner för välbefinnande. Oxytocin, ”lugn och ro hormonet” medför avspänning, lugn, lägre blodtryck och puls.

 • Mindre produktion av stresshormon medför mindre oro och bättre humör, sömn mm.

 • Avspända musklar i bålen ger bättre plats till dom viktiga organ. Allt hittar sitt rätta läge.

 • Avspända musklar är starkare (spända musklar tappar kraft med tiden och vävnaden kalkas till.)
   

  Boka Rosenmetoden eller massageterapi här eller sms:a tel: 0705708936. Du kan även maila mig här.Jag behandlar inte bara med Rosenmetoden. Jag kan även erbjuda en mjuk och djup muskelmassage anpassad till din kropp!

Om du har problem kan jag testa och direkt behandla korta, spända, svaga eller trötta muskler med passande metod. Du är välkommen att beskriva ditt problem till mig innan du kommer.
 


Gör det för ont att behandla på ett ställe i kroppen finns en fantastisk metod ”positional release therapy" som går att använda i nästan alla problem orsakat av spänning. Kort sagt hittar man en för muskeln så avslappnad position som möjligt. Boka massageterapi genom att sms:a mig på tel: 0705708936. Du kan även maila mig här. Tider finns just nu på måndagar, fredagar och lördagar.
 

Jag är dansk och bosatt i Göteborg sen 17 år tillbaka.

Bakom mig har jag utbildning och jobb som lärare, sen har jag jobbat med människor drabbad av olika psykiska besvär, samtidigt som jag varit med om olika konstnärliga och musikaliska projekt. Jag är även föredragshållare och författare. Rosenmetoden är en helt unik metod. Jag vill verkligen rekommendera alla människor, att få en behandling någon gång i livet. Det finns mycket som ligger och väntar på oss allt eftersom vi utvecklar oss som människor. En annan metod jag kan rekommendera är Bert Hellingers metod "familjkonstellationer". Även där synas det tydligt hur naturen inom oss och runt kring oss är inställt på att hjälpa och hela oss. Rosenmetoden hjälper oss att komma i kontakt med detta. Det har jag tusintals erfarenheter av. Det finns idag även en vetenskaplig förklaring på sambandet mellan det andliga och det fysiska. Den som vill kontrollera detta påstående kan undersöka det i Martinus "kosmiska" analys.

 

Utbildning:
Certifierad Rosenterapeut, certifierad massör och massageterapeut (Axelsons Gymnastiska Institut Göteborg och Stockholm). Idrotts, historia- och musiklärare (Frederiksberg Seminarium, Danmarks Pædagogisk Universitet DPU).